top of page

Cum transformi experiența clientului de imobiliare?

Trecerea de la biroul de vânzări la showroom-ul imobiliar VIRTUAL

Ce faci dacă nu te mai poți întâlni fizic cu clienții tăi?

Lumea se schimbă și odată cu ea trebuie să ne schimbăm și noi.

Trăim vremuri în care principală metodă de comunicare între brandurile din imobiliare și clienții lor este comunicarea online.

În online se află clienții, colaboratorii și comunitatea, dar și concurența. Fie că ai deja o prezență online sau ești la început de drum, trebuie să știi că cea mai importantă și eficientă metodă de adaptare la situația actuală este un proiect de digitalizare.
  
Să gasești noi metode de a te prezenta în fața clienților tăi. Îți aratăm în continuare o serie de soluții vizuale pentru prezentările imobiliare. Ele te vor ajuta să atragi atenția, să inspiri încredere și să rămâi memorabil în mintea clienților tăi.

c53f0a0fcb8c4c3d940d9ed67f52c45d_30_1280

Vizualizări exterioare 3D

Ele arată clienților stadiul final al zonei în care vor locui, o viziune post-șantier cu alei, spații de joacă și oameni fericiți.

 

Înlocuiește vizualizările generice, impersonale și ineficiente cu imagini fotorealiste care surprind adevăratul potențial al spațiului pe care îl creezi. 
 
Serviciul nostru de vizualizări de exterior crează imaginea de ansamblu a proiectului, de la sol sau din aer. În plus oferim imagini de detaliu cu focus pe zone cheie (ex. alei, magazine, spații de joacă, locuri de parcare) și scene realiste din viață viitorilor proprietari.

11.jpg
Untitled design (8).png

Vizualizări interioare 3D

Pentru a contura identitatea proiectului imobiliar și a oferi opțiuni și inspirație cumpărătorilor, este necesară definirea unui concept de mobilare pentru principalele tipuri de apartamente și spații.
 
Conceptul este util pentru stilul propus, dispunerea pieselor de mobilier, a demonstra practic modul de folosire optimă a spațiilor.
 
Și pentru a crea un stil de viață ideal pentru cumpărătorii tăi.

Tur virtual 360

Imaginile în 360 de grade permit construirea unui tur virtual interactiv, oferit clienților prin website-ul de prezentare sau pe smartphone.
 
În marketingul internațional acest principiu se numește “Try before you buy”.
 
Interacțiunea cu noua clădire, “plimbarea” sau “explorarea” pe cont propriu a spațiilor, sentimentul de încântare al clientului în a descoperi toate elementele și surprizele, toate acestea cresc senzația de familiar și în final ajută în luarea deciziei de cumpărare.

Animații 3D

Pentru cel mai puternic tip de promovare, oferim scurte clipuri video animate care vorbesc despre proiectul tău la superlativ, cu imagini senzaționale, tranziții cinematice și muzica de efect.
 
Lucrăm pe conceptul creativ cu echipa ta să înțelegem ce vrei să transmiți și de rest ne ocupăm noi. Aceste clipuri sunt eficiente în special în promovarea online FB, Youtube sau la TV.

Impact mare de publicitate

pe social media 

Atragerea clienților potriviți,

a lead-urilor de vânzare

Imagine profesionistă a proiectului  

Vânzări

mai eficiente

Cine suntem noi?

Suntem 3dpixelated, o echipă de arhitecți, designeri, experți 3D și artiști modelatori din Cluj Napoca.

 

Dorința noastră și misiunea companiei 3DP este de a ridica nivelul prezentărilor vizuale în domeniul imobiliarelor.

 

Credem că experiența clientului este importantă, iar modul în care sunt prezentate proiectele și înțelese de către clienți contribuie direct la satisfacția lor și decizia de cumpărare.

 

Pasiunea noastră este arhitectura și obsesia noastră este 3D-ul. Pe amândouă le punem în serviciul tău pentru a crea împreună o imagine excelența a proiectului tău imobiliar.

Untitled design (1).png
ls.png

David Hughes, Little Digs

I have relied on 3dpixelated for architectural renderings and illustrations for the past 5 years. They produce quality work efficiently and quickly, at affordable prices. I recommend 3dpixelatedto anyone looking to illustrate any type of building interior and exterior.  

69849516_861595727558805_665275887525665

Diana, Project Manager Grand Park Residence

Folosim zilnic soluțiile primite de la 3DP și observăm cum imaginile impresionează. Fără ele, nu cred că am fi reușit să ne îndeplinim obiectivele. Mă bucur că există astfel de profesioniști pe piață! De la colaboratori, până la clienți și angajați, toată lumea a fost impresionată de prezentarea noastră. Mulțumim!

logo-arcoflor.jpg

În loc să încep promovarea clădirii cu câteva imagini de bază așa cum era în plan inițial, am colaborat cu 3DP de la început și am fost încântată de feedbackul foarte bun primit de la clienții noștri. Se imaginau deja locuind aici datorită randărilor excelente postate. Mi-a fost mult mai ușor sa fac vanzarea.

Cristina, Project Manager Arcoflor Construct

CREATIVITATE

Povestea proiectului tău prin imagini inspiraționale

CALITATE PREMIUM 

Imagini fotorealiste la înaltă rezoluție

MODIFICĂRI NELIMITATE

Garanția satisfacției sau modificări gratuite incluse în preț

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Studiu arhitectural și soluții optime pentru fiecare proiect în parte

Untitled design.png

Sunt Sebastian Chetan și misiunea mea este să îți arăt cum serviciile noastre arhitecturale și de 3D te vor ajuta să realizezi o prezentare excelentă a proiectului tău imobiliar.

 

Am lucrat la peste 30 de proiecte în ultimii 3 ani și am ajutat dezvoltatorii să își atingă obiectivele.

bottom of page